Circuit si Sejur Cipru de Nord  

Circuite Cipru De Nord, Cipru De Nord
de la
EUR75800EUR
2 adulti

Ziua 1. București – Larnaca

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Larnaca. Transfer și cazare la hotel în zona Kyrenia/ Lapta.

Ziua 2. Guzelyurt  

Mic dejun. Dmineața, tur panoramic în Kyrenia, un vibrant oraș cipriot dominat de clădiri construite de venețieni în urmă cu câteva secole. Plecare spre Guzelyurt, cunoscut și sub numele de Morphou, oraș istoric renumit pentru  Festivalul Portocalelor. Pe drum poate fi admirat Muntele Pentadaktylor, denumit simbolic și „Cinci degete” datorită formei sale. Se vizitează Vila Albastră, casa misteriosului personaj politic Paulo Paolides și satul montan Korucam. După prânz*, tur de oraș în Guzelyurt, care include principalele atracții turistice: Mănăstirea Mama, Muzeul Natural de Artă și Muzeul Etnografic. Seara, cazare la hotel în zona Kyrenia/ Lapta.

Ziua 3. Kyrenia – Nicosia – Famagusta

Mic dejun. Plecare spre Famagusta, oraș-port istoric. Pe drum, oprire în Nicosia pentru un tur de oraș, care include vizitarea ruinelor vechiului Caravanserai și Mochea Selimiye, construită în sec. al XIV – lea, considerate printre cele mai reprezentative clădiri rămase din perioada ocupației otomane. După prânz*, se vizitează un centru comercial celebru pentru suveniruri și bijuterii din aur și argint. Seara, cazare la hotel în zona Famagusta.

Ziua 4. Famagusta – Salamis   

Mic dejun. Se vizitează Mănăstirea Barnaba, renumită pentru frescele foarte bine conservate de-a lungul timpului. Vizită la situl arheologic din Salamis. Băile termale, forumul și ruinele acestuia oferă o privire de ansamblu asupra stilului de viață a romanilor. Seara, cazare la hotel în zona Famagusta.

Ziua 5. Famagusta – Kyrenia

Mic dejun. Tur de oraș în Famagusta, care include vizită la faimoasa Catedrală Nicholas, la Moschea Lala Pasha. Plimbare într-un bazar de covoare autentice. După prânz*, se vizitează un centru comercial renumit pentru articolele de piele apreciate de turiști din toată lumea. Seara, cazare la hotel în zona Kyrenia.  

Ziua 6. Peninsula Karpaz*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională în Peninsula Karpaz, renumită pentru plajele cu nisip fin și broaștele țestoase. Se traversează o regiune pitorească, cu golfuri impresionante, sate mici tradiționale și peisaje idilice. După prânz, Se vizitează satul de pescari, Iskele, Golden Beach, o plajă renumită pentru dunele de nisip alb și apa limpede de culoare turcoaz, și Biserica Sf. Andrei. Seara, cazare la hotel în zona Kyrenia.

Ziua 7. Kyrenia

Mic dejun. Zi liberă la dispoziție pentru relaxare la piscină sau în zona de SPA a hotelul. Seara, cazare la hotel în zona Kyrenia.  

Ziua 8. Kyrenia – București

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Larnaca pentru check-in și îmbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.

 

Grup minim: 30 persoane*

*Pentru un grup de 25-29 persoane, tariful se majoreaza cu 50 euro/persoana.

 

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare